Primim de la Cititori: “Toaletarile de copaci se fac dupa ce se intampla o nenorocire”

toaletarile

Unul dintre cititorii Sectorul4LIVE ne-a trimis cateva fotografii care ilustreaza cum s-au realizat, in ultimul an, toaletarile in zona Tineretului. Nu pe bulevard, acolo unde “se vede”, ci in zonele mai retrase (Tineretului 51 – Palatul Copiilor) si unde responsabilii cu toaletarile par sa nu-i bage in seama pe platitorii de taxe nici macar cand acestia apeleaza direct la institutiile abilitate semnaland pericolul producerii unor accidente.

Cititorul nostru se refera la pericolul ruperii unor copaci si, pe langa sesizare in sine, vine si cu un exemplu de incident care s-a petrecut anul trecut. Omul s-a pomenit cu masina avariata (plafonul indoit), dupa ce o salcie s-a rupt si ca cazut pe automobil. Atunci a fost nevoie de “oamenii de la interventie” pentru a rezolva problema, ne scrie cititorul nostru. Acum, situatia s-ar putea repeta, pentru ca autoritatile nu par sa ia in seama reclamatiile oamenilor si solicitarile acestora legate de toaletarile de copaci.

Anul trecut au venit cei de la interventii dupa ce o salcie mi-a indoit plafonul masinii. Din pacate, la noi toaletarile se fac dupa ce se intampla o nenorocire. Anul asta am sunat pentru toaletarea unei salcii, dar degeaba. Nu au ajuns nici pana acum“, ne spune cititorul, care ne-a trimis si cateva imagini care vorbesc de la sine despre starea in care se afla zona mentionata, inclusiv parculetul care se vede in poze.

tineretului 2

tineretului3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − ten =