RADET si ELCEN au inceput probele la cald pentru furnizarea caldurii!

probele la cald

RADET Bucuresti anunta ca, incepand cu 21 octombrie 2018, orele 22.00, a demarat probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Capitala.

Decizia a fost luata avand in vedere prognoza meteo care anunta temperaturi medii ce se vor incadra in limitele prevazute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16. 05. 2018, conform unui comunicat de presa al RADET. Regia anunta ca actiunea se deruleaza progresiv avand in vedere dimensiunile sistemului de termoficare si numarul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfasura astfel incat, pe masura ce temperatura exterioara scade, toti consumatorii sa beneficieze in conditii normale de furnizarea agentului termic pentru incalzire.

Va reamintim ca RADET furnizeaza incepand din data de 01 octombrie 2018 caldura la cerere spitalelor, scolilor, gradinitelor, caminelor de batrani, precum si tuturor celorlalte institutii publice care solicita acest lucru.

CITESTE SI: Gabriela Firea: ELCEN ar putea intra in faliment in aceasta luna – bucurestenii, victime ale unui razboi politic

La randul sau, ELCEN a finalizat activitatile de intretinere si reparatii, astfel incat instalatiile sunt pregatite.

Foarte important: Asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire, pot solicita acest lucru in scris, prin reprezentantii lor legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la sectiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

Dispeceratele RADET si echipele de interventie functioneaza in regim permanent pentru solutionarea oricaror probleme aparute in teren. Pentru informatii suplimentare, bucurestenii au la dispozitie numerele de telefon 0319442 si 0800.820.002.

Sursa: RADET

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + sixteen =