Raed Arafat, mesaj pentru participantii la mitingul “dictatura sanitara”: “ii asteptam la spital”

Arafat

Secretarul de Stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a facut o declaratie pe care presa centrala o considera “cinica” sau “socanta”, la adresa participantilor la mitingul impotriva legii carantinarii, care a avut loc duminica, in Piata Victoriei: “ii asteptam la spital”. Participantii nu au purtat masti de protectie, iar Arafat considera ca multi dintre acestia vor ajunge la spital, infectati cu noul coronavirus.

„O parte dintre ei sunt convins ca nu or sa scape, pentru ca intr-un grup din acesta exista un procent care are virusul si care nu stie. Si vor transmite, daca sunt fara masti, daca sunt fara protectie, vor transmite la altii. Stiu ca ei nu cred si nu vor sa creada, dar cand apare boala nu mai ai decat sa spui ca medicul ti-a facut diagnosticul gresit”, a spus Arafat, la Antena3.

”Asta o sa auzim, ca medicul mi-a pus diagnosticul gresit. Nu. Daca te duci la astfel de mitinguri, fara masti – si uitati-va cat de aproape sunt unii fata de ceilalti. Nu exista cateva persoane sa nu se infecteze. Avem si unii care au plecat de la spitale si de la izolare”, a mai precizat Raed Aradat, potrivit RomaniaTV.

Va reamintim ca duminica 12 iulie in Piata Victoriei s-au strans aproximativ o mie de persoane, printre care si persoane publice, care au protestat impotriva legii carantinarii si izolarii, nepurtand masti. Majoritatea participantilor, care “nu cred in existenta virusului, ci doar a lui Dumnezeu”, au scandat lozinci anti-guervanmentale.

Potrivit Adevarul, unul dintre organizatorii protestului de ieri din Piata Victoriei este Iosefina Pascal, “asistenta europarlamentarului PSD Maria Grapini, activa propagandista anti-DNA, si, mai recent, sustinatoare a mai multor teorii ale conspiratiei”. Citit mai multe detalii AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one + 19 =