Primaria Capitalei despre referendumul anuntat de Daniel Baluta: “UN DEMERS FARA OBIECT”

referendum

Primaria Capitalei considera, intr-o reactie la anuntul primarului Sectorului 4, Daniel Baluta, ca organizarea unui referendum pe tema construirii unui incinerator in zona CET Progresul “este un demers fara obiect”, informeaza B365, care citeaza reprezentanti ai municipalitatii.

“Recomandarea Primariei Capitalei este sa nu se risipeasca fonduri publice pe un demers fara obiect, cata vreme, subliniem, nu s-a transat locatia si nici nu exista obligativitatea de a accepta construirea instalatiei intr-un loc anume. Investitia poate fi realizata pe raza Municipiului Bucuresti sau in alt judet, in deplina siguranta pentru cetateni, respectand toate conditiile de sanatate pentru populatie si protectie a mediului. De altfel, Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti a emis deja Certificat de urbanism pentru instalatie, de buna-voie si nesilit de nimeni – document inca valabil”, arata Primaria Capitalei.

“Nu este cazul, cum afirmam anterior, sa se arunce banii cetatenilor pentru un astfel de demers, pentru ca in niciun document oficial sau in discutii informale nu s-a trasat sarcina expresa vreunui sector al Capitalei de a gazdui instalatia. De altfel, asa cum am dovedit in toate actiunile noastre, interesul pentru sanatatea bucurestenilor este unul prioritar. Este ilogic sa consultam populatia in legatura cu chestiuni de bun simt, asa cum este preocuparea noastra, a tuturor, pentru viata si sanatatea oamenilor”, mai spun reprezentantii Primariei Capitalei, citati de catre B365.

CITITI IN CONTINAURE PE ACEST SUBIECT DE B365.RO

Va reamintim ca primarul sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat ca a demarat procedurile pentru organizarea unui referendum prin care locuitorii din sector sa-si poata spune parerea legata de intentia Primariei Generale de a construi, in zona CET Progresul, un incinerator de deseuri de mai capacitate.

1 Comment

  1. Doru

    septembrie 6, 2019 at 1:20 pm

    Sa si-l faca ea in Voluntari… gard in gard… daca e asa inofensiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four − 4 =