REVISTA PRESEI 11 IANUARIE: PMB nu mai are datorii; Câți români s-au vaccinat de fapt?; Noile CI electronice vor fi gratuite; Modificări la Bacalaureat și admintere; Un polițist din București a salvat o femeie din râul Dâmbovița

datorii

REVISTA PRESEI 11 IANUARIE: PMB nu mai are datorii; Câți români s-au vaccinat de fapt?; Noile CI electronice vor fi gratuite; Modificări la Bacalaureat și admintere; Un polițist din București a salvat o femeie din râul Dâmbovița.

Știrile TVR: Nicuşor Dan: La sfârşitul anului trecut, am stins datoriile curente ale Primăriei Capitalei. Am început anul 2023 fără datorii curente

”La sfârşitul anului trecut, am stins datoriile curente ale Primăriei Capitalei, deci am început anul 2023 fără datorii curente. De ce este asta important? Este important să avem încrederea mediului privat, bănci şi companii, pentru că e important ca la lucrările noastre să vină companii private care să lucreze – şi vin”, a declarat Nicușor Dan.

Agerpres: Acoperirea vaccinală anti COVID-19 la nivel național: 41,85%

Raportul publicat de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), care a coordonat vaccinarea anti-COVID în România şi şi-a încheiat activitatea în prima jumătate a anului trecut, arată că până la 2 februarie 2022 acoperirea vaccinală la nivel naţional a fost de 41,85% în rândul populaţiei generale.

Știrile Pro TV: Noile cărți electronice de identitate vor fi gratuite. Ce informații nu vor mai apărea pe aceste buletine cu cip

Până la finalul acestui an, se vor putea emite noile cărți electronice de identitate în toate municipiile din țară. Cu aceste documente, putem să călătorim în Uniunea Europeană. Țin locul cardului de sănătate și vor putea fi folosite pentru a accesa de la distanță sistemele online ale instituților statului. Față de actualele cărți de identitate electronice, informațiile despre locul nașterii și domiciliu vor fi păstrate doar pe cip. Cărțile electronice de identitate, care costau în programul de testare 67 de lei, vor fi gratuite.

Observator News: EXCLUSIV. Modificări la Bacalaureat și admiterea la liceu. Cum arată noul proiect al Legilor Educației

Surse Observator susțin că dacă fostul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, propunea un Bacalaureat cu o singură probă pentru toate materiile, Ligia Deca vrea acum o probă scrisă și una orală, separat, doar la Limba și literatura română. Gramatica nu este scoasă total din calcul. Mai departe, în funcție de profil, elevii vor avea și probe specifice.

B365: Un polițist din București a salvat o femeie din râul Dâmbovița. „Și-a aruncat geaca de pe el și a sărit în apă”

Un polițist din București a devenit „omul zilei”, după ce și-a pus viața în pericol și a salvat o femeie din râul Dâmbovița. Cosmin a auzit prin stație că „o femeie amenință că se aruncă”, iar când a ajuns la fața locului, nu a stat pe gânduri nicio secundă și a decis să intre în apă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × three =