Revista Presei 16 Iulie: Carambol cu peste 50 de masini pe A2; Incep inscrierile la liceu; Cod Galben de canicula in Bucuresti; Romania, codasa Europei la vaccinare

revista presei

Revista Presei 16 Iulie: Carambol cu peste 50 de masini pe A2; Incep inscrierile la liceu; Cod Galben de canicula in Bucuresti; Glume pe seama aterizarii de urgenta a unui elicopter in Piata Charles de Gaulle; Romania, codasa Europei la vaccinare.

B365: Carambol pe Autostrada Soarelui, vineri dimineata, in jurul orei 08.00. Cel putin 50 de masini au fost implicate, traficul fiind complet blocat pe sensul spre litoral, pana in jurul orei 10.00. Cel putin 17 persoane, dintre care si cinci copii, au necesitat ajutor din partea medicilor la fata locului sau fost transportate la spital.

Adevarul: Cod Galben de canicula in sud-estul tarii. O avertizare meteo cod portocaliu de furturni a fost emisa, vineri, de Administratia Nationala  de Meteorologie (ANM) pentru judetele din vestul si nord-vestul tarii, valabila pana sambata dimineata. In celelalte zone, din sudul, sud-estul si nord-estul tarii a fost emis un cod galben de canicula.

Libertatea: Un elicopter militar american a aterizat de urgenta in sensul giratoriu de la Piata Charles de Gaulle, in Bucuresti, din cauza unei defectiuni. Imediat dupa ce au aparut imagini cu aparatul de zbor pe sosea, au aparut si glumele pe retelele de socializare. Iar Pagina oficiala de Facebook a Ambasadei Suediei la Bucuresti a dat tonul.

StirileTVR: Incep inscrierile la liceu! De astazi si pana pe 22 iulie, candidatii si parintii lor pot completa fisele pentru admiterea la liceu 2021. Primul pas este identificarea filierei, profilului si, in cele din urma, a specializarii dorite.

Stirile ProTV: Dupa un start bun al campaniei de vaccinare anti-COVID, in care autoritatile se laudau cu pozitia fruntasa a Romaniei in topul tarilor din Uniunea Europeana privind persoanele vaccinate, acum situatia s-a schimbat radical. Potrivit datelor actualizate in timp real de centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor (ECDC), Romania ocupa penultima pozitie in ceea ce priveste numarul de persoane imunizate la nivelul blocului european.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × five =