Scandal: Politia Locala Bucuresti nu va defila cu ocazia Zilei Nationale

conditiilor meteo

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, ieri, ca lucrarile la Arcul de Triumf din Bucuresti “ar trebui sa fie gata peste doar cateva zile, pe 25 noiembrie”, dar si ca este nemultumita de faptul ca Politia Locala Bucuresti a primit interdictie la defilare in acest an, cu ocazia Zilei Nationale, pe 1 Decembrie.

“Am fost neplacut surprinsa sa aflu ca (…) Politia Locala Bucuresti, care reprezinta politiile locale din toata tara, din toate judetele, nu va defila nici macar un minut. Nu stiu cine nu a vrut, cineva clar nu a vrut si ne-a taiat de pe lista.”, a declarat, ieri, la Romania TV, edilul General al Capitalei.

CITESTE SI: Firea e convinsa: Arcul de Triumf, gata pana la 1 decembrie. Nicio noutate, insa, despre Pasajul Sudului

Potrivit Primarului, “ nu este un semnal bun pentru acesti oameni care nu lucreaza in conditii tocmai bune si nici nu au salarii mari si cred ca se simt jigniti in acest moment”, a precizat Gabriela Firea, intr-o emisiune televizata.

Gabriela Firea, a declarat că 2016 este primul an în care Poliția Locală București nu va fi reprezentată la defilarea organizată cu ocazia Zilei Naționale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × five =