Incepand de maine dimineata se redeschid toate pietele din Sectorul 4!

sectorul 4

Dincolo de mesajul cu nuante electorale al presedintelui Klaus Iohannis, legat de redeschiderea pietelor, vestea este una buna, atat pentru producatorii de legume si fructe, cat si pentru cumparatori. Astfel, dupa o luna intreaga in care vanzatorii de legume si fructe au fost scosi din spatiile inchise, acestia se vor intoarce in piete. In Sectorul 4, revenirea la activitatea normala se va face vineri, 4 decembrie.

In sectorul 4, redeschiderea pietelor se va face incepand chiar de maine dimineata, potrivit unui anunt facut de primarul de sector, Daniel Baluta.

“Pietele din sectorul nostru se intorc in locatiile lor.

Urmeaza un pic de efort si cateva ore in care nu vom avea de unde sa cumparam fructe si legume, insa incepand de maine dimineata, toti producatorii vor fi din nou la tarabe, in interiorul pietelor.

Tot acolo ii vom gasi si de sarbatori, cand ne vom face iarasi cumparaturile intr-un mod civilizat, normal si sigur.”, a anuntat, pe Facebook, primarul Sectorului 4.

Sursa: Facebook

CITESTE SI: Noi informatii legate de reabilitarea termica: 500 de blocuri sunt in procedura de expertizare si proiectare tehnica

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen − ten =