Aproximativ 1100 de blocuri din Sectorul 4, fără apă caldă și încălzire din cauza unei mega avarii pe Magistrala Berceni!

incalzire

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. a anunțat, ieri, după-amiază, că din cauza unei avarii produse la Magistrala Berceni furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată pentru aproximativ 1100 de blocuri din Sectorul 4. Punctele termice care alimentează imobilele din zona Tineretului nu sunt afectate.

„Avaria s-a produs pe Magistrala Berceni, pe strada Turnu Măgurele, în zona complexului comercial „Grand Arena Mall” pe conducta cu diametrul de 1000mm. Magistrala are o vechime de peste 55 de ani, anul punerii în funcțiune fiind 1968. Inițial, în cursul dimineții, echipele companiei au încercat izolarea avariei din căminul de manevre situat la intersecția străzii Luică cu Bulevardul Constantin Brâncoveanu, însă din cauza volumului mare de apă, care nu a putut fi evacuată, se impune închiderea magistralei din incinta CTE Progresu, până la evacuarea apei din acest cămin. Au fost deja începute, în regim de urgență, manevrele tehnice de sectorizare, închidere și golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparația avariei și încărcarea magistralei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură va fi sistată până în data de 14 februarie 2024, ora 23.30, însă pe măsură ce intervenția se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcțiune înainte de termenul estimat. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere! Serviciul Marketing, Comunicare.”, se arată în comunicatul de presă al Termoenergetica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =