Sedinta de maine a Consiliului Local Sector 4 are loc in strada, pe Secerei. Oricine poate participa!

sedinta

Nu, nu este o gluma: maine, 18 mai, incepand cu ora 13.00, Consiliul Local al Sectorului 4 se reuneste intr-o sedinta extraordinara, care pentru prima data va avea loc in plina strada, dupa cum informeaza Primaria Sectorului 4, printr-un comunicat de presa. Sedinta va avea loc pe strada Secerei (pe amplasamentul de langa Palatul Copiilor), chiar in locul unde administratia locala vrea sa amenajeze o parcare).

Potrivit anuntului primariei, sedinta va include o dezbatere legata de oportunitatea  amenajarii unui numar de 755 de parcaje noi, destinate cetatenilor care locuiesc cu precadere in zona Tineretului, unul dintre cele mai aglomerate cartiere din sectorul 4.

Cei de la primarie sustin ca desi proiectul este unul de utilitate publica, acesta a devenit “subiectul unei ample campanii de tip fake news”.

La sedinta de consiliu in aer liber, la care va participa si primarul Daniel Baluta, sunt invitati “cetateni ai sectorului 4, reprezentanti ai societatii civile, ai asociatiilor de proprietari din zona Tineretului, specialisti in urbanism si jurnalisti”.

Sursa: PS4.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twenty − five =