Sedinta extraordinara a Consiliului Local Sector 4 – tema principala – reabilitarea termica a blocurilor din sector!

reabilitare

Pe site-ul Primariei Sectorului 4 a fost publicata, recent, o dispozitie de convocare a unei sedinte extraordinare care va avea pe ordinea de zi si dezbaterea unui proiect de Hotarare pentru completarea si modificarea Hotararii Consiliului Local al Sectorului 4 nr. 438 din 27 martie 2014, privind aprobarea programului multianual pentru reabilitarea termica a blocurilor de locuinte din Sectorul 4, in perioada 2014 – 2020.

Sedinta este convocata pentru data de 11 noiembrie (vineri), si mai are pe ordinea de zi, printre altele, si un proiect de hotarare pentru aprobarea prelungirii Contractului cu S.C RER – RWE Ecologic Service Bucuresti – REBU S.A.

Legat de proiectul de modificare a Hotararii CLS4 privind reabilitarea termica, nu stim la ce sa ne asteptam, dar daca exista un proiect care va fi dezbatut, inseamna ca vom reveni si noi cu detalii dupa ce acesta va fi luat in discutie in sedinta de vineri.

Sa speram ca e de bine si ca programul va continua.

Vom reveni cu detalii imediat ce le vom afla!

1 Comment

  1. Andrei

    November 9, 2016 at 4:24 pm

    Daca va continua in forma si mai ales in ritmul actual nu e nimic de bine. Platim impozite și taxe pentru schimbarea bordurilor la fiecare 2 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + 8 =