Important! Sediul Directiei de Impozite si Taxe de pe Nitu Vasile devine cresa!

Nitu Vasile

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat ieri, pe Facebook, ca sediul Directiei Generale de Taxe si Impozite locale Sector 4 de la Nitu Vasile se transforma in cresa! Plus, inca un anunt important.

“Sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4, de la Nițu Vasile, se transformă în creșă. Acest spațiu va deveni locul favorit al copiilor care vor fi îngrijiți de oameni specializați și care vor fi pregătiți pentru următorul lor pas în viață, și anume grădinița. Am mai anunțat în urmă cu ceva timp despre acest lucru, însă am dorit să revin pentru a vă informa că începând de la 1 Ianuarie 2022, în această locație nu se mai plătesc dările către stat.“, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

In aceeasi postare, edilul mai face un anunt. Este vorba despre modul in care cetatenii isi vor putea plati in curand taxele si impozitele, si care pe unii dintre locuitori s-ar putea sa nu ii bucure deloc. Este vorba despre plata EXCLUSIV online si la aparatele SelfPay a acestor taxe si impozite. Evident ca in esenta vestea este una foarte buna, ca tot se vorbeste intr-una despre digitalizare, dar vor fi si cativa contribuabili care vor avea nevoie de ajutor pentru a-si putea achita darile dupa noile standarde.

Oricum, primarul promite ca va reveni in curand cu detalii despre aceasta schimbare:

“Taxele și impozitele locale se vor achita exclusiv online și la aparatele SelfPay, lucru despre care vă voi vorbi în zilele ce urmează.”

CITESTE SI: Decizie inedita in sectorul 4: fostul sediu de Taxe si Impozite, transformat in cresa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + six =