Semaforizare cu functionare necorelata in urmatoarele zile! Centrul de Control Trafic, mutat din Oltenitei in Bd. Regina Elisabeta

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca, pentru eficientizarea activitatii, va muta Centrul de Control Trafic din sos. Oltenitei nr. 104A in bd. Regina Elisabeta nr. 47. Asta inseamna ca in urmatoarea perioada o serie din intersectii importante din toata Capitala vor fi temporar necorelate ca semaforizare.

Vedeti mai jos toate detaliile legate de lucrarile programate, care, dupa cum se anunta si in comunicatul de presa al primariei General, vor afecta temporar fibra optica in urmatoarele intersectii, dupa urmatorul program:

Miercuri – 21.06.2017:

  • Serban Voda, Viilor – incepand cu ora 9.00
  • Odoarei intersectie cu Tudor Vladimirescu, Panduri, Bagdasar – incepand cu ora 12.00;
  • I.C.Bratianu, Splai, Eroilor – incepand cu ora 15.00

Joi – 22.06.2017:

  • Kiseleff, Iancu de Hunedoara, Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Piata Galati, Pantelimon, Pache Protopopescu, Mosilor, Victoriei, Lascar Catargiu, Magheru, N.Balcescu, Regina Elisabeta, Razoare, Leu, Basarab, Iuliu Maniu, Titulescu, Banu Manta) – incepand cu ora 10.00;

Municipalitatea mentioneaza ca ca in perioada mai sus mentionata intersectiile vor functiona in sistem semaforic, nefiind insa corelate intre ele.

In acelasi timp, primaria spune ca programarile anuntate acum pot suferi modificari in functie de conditiile meteo dar si de eventualele probleme ce nu pot fi prevazute in acest moment.

Sursa: PMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 − 1 =