Soseaua Oltenitei va intra intr-un amplu proces de reabilitare si modernizare

Soseaua Oltenitei

Spre deosebire de alte artere importante din sectorul 4, Soseaua Oltenitei a ramas in urma la capitolul modernizare. Se pare insa ca decalajul va fi recuperat in curand.

Pana la inceperea unor astfel de lucrari, furnizorii de utilitati (gaze, apa etc.) au inceput deja sa isi puna la punct retelele. Altfel, lucrarile de reabilitare ar fi inutile, dupa cum explica primarul sectorulu 4 intr-o postare pe Facebook.

“In curand, si Soseaua Oltenitei va intra intr-un amplu proces de reabilitare si modernizare.

Pana cand vom incepe noi lucrarile, asa cum am facut si in cazul altor proiecte din sector, am cerut furnizorilor de utilitati sa intervina si sa inlocuiasca retelele de apa, canalizare si gaz, acolo unde acestea prezinta probleme.

Asa cum zilele trecute v-am informat de faptul ca se inlocuiesc tevile de termoficare, astazi va anunt ca muncitorii schimba conductele de gaz pe Soseaua Oltenitei.

Pentru ca Primaria sa poata interveni cu asfaltarea, reconfigurarea, crearea de noi locuri de parcare si de spatii de relaxare, trebuie mai intai eliminate retelele defecte din subteran si inlocuite cu altele noi, astfel incat, dupa finalizarea lucrarii, niciun distribuitor de utilitati sa nu mai sparga asfaltul.

Va asigur ca Soseaua Oltenitei va deveni una dintre cele mai moderne artere din sudul Capitalei, la fel ca Soseaua Giurgiului, Soseaua Berceni, strada Luica sau strada Turnu Magurele.”, a anuntat Daniel Baluta pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × 2 =