De La Cititori – Un spatiu de joaca din Sectorul 4 are nevoie urgenta de reparatii

spatiu de joaca

“Un spatiu de joaca din Sectorul 4 are nevoie urgenta de reparatii”, ne scriu cititorii nostri. Este vorba despre parculetul de pe strada Hetea, aflat in vecinatatea Scolii nr. 113.

Cititoarea noastra, A. M., ne scrie – “Sunt locuitor a acestui sector si mamica, in vecinatate avem un spatiu de joaca pentru cei mici, din pacate acesta nu este foarte “prietenos”, avand nevoie de anumite imbunatatiri. Acest spatiu se afla pe Str. Hetea.”

Din imaginile de mai jos, primite tot de la A.M., se poate observa ca gardul din sarma este rupt, iar copiii care vin la joaca aici se pot lovi din greseala. De asemenea, covorul special este distrus in zona leaganelor.

Speram ca autoritatile pot rezolva aceasta sesizare cat mai repede.

1 Comment

  1. Mischie Vasile

    iulie 1, 2019 at 3:28 pm

    Revin cu un comentariu legat de renumerotarea parcarii din Emil Racovita nr 6 ,sectia 15 politie si scoala 194 – inceputa pe 26 MARTIE si care se afla acum in stadiu de lucrare neterminata (01 IULIE ).Oare cat de greu este sa trasezi niste linii separatoare si sa numerotezi locurile din nou .Discomfortul creat locatarilor este imens si desi sunt platite aproape toate locurile noi nu putem beneficia de ele .Sunt cam 50 de locuri .Oare cel care este responsabil de aceasta stare ne va restitui suma aferenta perioadei in care nu am putut beneficia de un loc platit ? P.S. Un vecin a platit acum 3 luni un blocator . Sunt curios unde il monteaza .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one + 16 =