Termoenergetica anunta noi lucrari in sectoarele 2, 4 si 5 – unele imobile nu vor avea apa calda pana pe 7 septembrie!

Sectorul

Termoenergetica a anuntat astazi ca, pe langa lucrarile demarate deja si despre care am scris si noi zilele trecute, alte imobile din sectoarele 2, 4 si 5 vor avea apa calda oprita pana pe 7 septembrie, tot din cauza unor lucrari de remediere a avariilor din reteaua de termoficare.

Iata anuntul companiei:

“Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că începând de joi se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 2, 4 și 5 din Capitală. Astfel, vor fi efectuate următoarele lucrări de remediere a avariilor pe: 1. Conducta Magistralei DN 800 în porțiunea cuprinsă între Camera de Comerț și Palatul Parlamentului. Furnizarea apei calde pentru un număr 60 blocuri și instituții din sectoarele 4 și 5 va fi sistată până marți, 07 septembrie 2021, ora 20.00; 2. Conducta DN 500 în porțiunea cuprinsă între străzile Petre Ispirescu și Drumul Sării intersecție cu Calea 13 Septembrie. Furnizarea apei calde pentru un număr 91 blocuri din sectorul 5 va fi sistată până miercuri, 08 septembrie 2021, ora 20.00; 3. Conducta DN 700 pe Bulevardul Ștefan cel Mare, în porțiunea cuprinsă între Calea Floreasca și Bulevardul Barbu Văcărescu. Furnizarea apei calde pentru un număr 26 blocuri din sectorul 2 va fi sistată până sâmbătă, 04 septembrie 2021, ora 22.00. Precizăm că furnizarea apei calde pentru Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” și Spitalul Clinic Colentina va fi oprită, având în vedere amplasarea acestor unități medicale pe traseul pe care se vor desfășura lucrările de remediere. Lucrările sunt esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și pentru funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, consumatorii au la dispoziție numerele de telefon 031.9442 și 0800.820.002. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”

SURSA

CITESTE SI: AVEM LISTA completa a imobilelor din sectorul 4 afectate de avaria din reteaua primara a RADET!

1 Comment

  1. Cristina

    September 11, 2021 at 9:01 am

    7 septembrie? azi deja e 11 si apa calda e fantomatica si, si atunci, doar calaie, trebuie s-o pandesti ca sa poti sa-ti faci macar un dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 2 =