UPDATE: protestele au fost anulate – mitingul de miercuri nu mai are loc!

Uber

UPDATE: protestele au fost anulate – mitingul de miercuri nu mai are loc!

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) anunta devierea a patru linii de autobuz (381, 362, 300 si 783), ca urmare a desfasurarii in Piata Victoriei a mitingului organizat de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR). Astfel, in ziua de 13.12.2017intre orele 09:00-21:00, va fi restrictionat partial traficul rutier in Piata Victoriei.

Astfel, potrivit RATB, Autobuzul 381 va functiona pe un traseu scurtat, in intervalul precizat mai sus, intre Piata Resita si rond Piata Romana.

De asemenea, Linia 362 (Linia Muzeelor) va functiona pe sens “Parcul Carol I”, de la “Piata Arcul de Triumf”, pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piata Victoriei, Calea Victoriei, apoi traseul de baza. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 300 va functiona pe traseul de baza intre cap linie “Bd. Nicolae Balcescu” si intersectia Bd. Lascar Catargiu / Bd. Gheorghe Manu, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. Gheorghe Manu, Str. Occidentului, Str. Buzesti, Bd. Ion Mihalache, cu revenire la traseul actual.

Linia 783 va functiona pe sens “Piata Unirii” de la “Piata Arcul de Triumf” pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piata Victoriei, Bd. Lascar Catargiu, apoi traseul de baza. Celalalt sens nu se modifica, se precizeaza in comunicatul RATB.

1 Comment

 1. mee

  decembrie 12, 2017 at 5:55 pm

  tuie maxiurile

  ce sa zic… oferiti calitatea Uberului si nu o sa fie nevoie sa protestati ca prostii!!

  dar nu… ei vor in continuare sa-si bata joc de noi, dar sa nu aiba concurenta…

  sictir leprelor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen − 16 =