Utile – ADP Sector 4 face angajari: peste 100 de posturi disponibile

ADP Sector 4

Multe dintre proiectele anuntate cu mult timp in urma de catre administratia locala  a sectorului 4 au fost amanate din diverse motive (fie ca au fost contestate in Consiliul local, fie ca nu au fost bani pentru punerea lor in aplicare). Se pare insa ca acum, cel putin la nivelul ADP Sector 4, parte macar din aceste proiecte vor fi demarate. Spunem asta pentru ca societatea, care se afla in subordinea Consiliului Local Sector 4,  face angajari.

Firma care in principiu se ocupa de salubrizare si de intretinerea spatiilor verzi, vrea sa angajeze oameni ce vor lucra atat la infrumusetarea sectorului, cat si in proiectele privind amenajarea de parcari anuntate inca de anul trecut de primarul Daniel Baluța, scrie DCNews. Potrivit declaratiilor directorului general al ADP Sector 4, Marian Goleac, societatea are nevoie de muncitori necalificați, dar si calificati in meserii precum: electricieni, floricultori, lacatusi mecanici, sudori, strungari, instalatori, fierari-betonisti, zidari-pietrari, tamplari, alpiniști utilitari, fasonatori arbori si fasonatori mecanici.

Informatia apare si pe pagina de Facebook a primarului, care ii invita pe cei care sunt in cautarea unui loc de munca sa isi depuna CV-urile la sediul ADP: “Daca stiti oameni cu meserii precum electricieni, floricultori, lacatusi mecanici, sudori, strungari, instalatori, fierari-betonisti, zidari-pietrari, tamplari, alpinisti utilitari sau fasonatori mecanici, sfatuiti-i sa isi depuna cat mai repede CV-urile la sediul ADP4, din Grand Arena Mall, bulevardul Metalurgiei 12-18”.

1 Comment

  1. Fabrica de voturi pentru partidul conducator

    februarie 14, 2018 at 3:41 pm

    Cei mai mari angajatori sunt acum cei de la stat: primariile si institutiile publice.

    Pentru cine nu stie, PIB-ul nu creste cu locuri de munca create la stat. Cei angajati la stat vor sta la mila partidului conducator dar dependent de voturile celor angajati la stat… PSD stie!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × four =