UTILE – Unde sa apelati daca v-au invadat tantarii!

tantarii

Ieri dimineata am primit un mesaj foarte inspirat de la unul dintre cititorii nostri (Multumim G.S.I.), legat de ce putem face in cazul in care autoritatile au uitat sa se ocupe de tratamente antitantari in zona noastra. Si, din pacate, in sectorul 4 se afla nenumarate zone (in special parculete de joaca si spatii verzi dintre blocuri), unde tantarii isi fac de cap nestingheriti. Vestea buna este ca exista o solutie, dupa cum veti vedea in continuare.

Solutia este simpla si nu va ia mai mult de 5 minute sa rezolvati cu sesizarea, dupa cum ne scrie cititoarea noastra:

“Apelati cu incredere la numarul de telefon 0800.800.868 si sesizati autoritatilor zonele in care tantarii au inceput sa creeze probleme. O sa va raspunda o doamna care va face transferul catre departmentul avizat, apoi o alta doamna va preia sesizarea cu zona mentionata, nume si numar de telefon… Nu dureaza mai mult de 5 minute maxim.”

Ideea este ca pentru a determina autoritatile sa intervina cat mai repede va sfatuim sa transmiteti mesajul mai departe si vecinilor si sa le sugerati sa sune si ei. Asta, pe principiul, cu cat mai multe sesizari, cu cat mai mare presiunea pe autoritati, cu atat mai multe sanse sa se intample ceva…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × two =