Viceprimarul Capitalei: La pasajul de la Piata Sudului lucrarile sunt aproape gata

Piata Sudului

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, in cadrul unei emisiuni la TVR, ca lucrarile la pasajul subteran de la Piata Sudului sunt aproape gata. Mai exact, viceprimarul spune ca, in aproximativ doua luni de zile, lucrarea va fi finalizata!

”La pasajul de la Piata Sudului lucrarile sunt aproape gata, in conditiile in care deja lucram la finisarea interiorului. Cel mai probabil in aprilie lucrarile vor fi gata si nu se va mai forma niciun ambuteiaj acolo”, a declarat Aurelian Badulescu, in cadrul emisiunii Perfect Imperfect, difuzata pe TVR.

Este inutil sa mai spunem ca pana nu vedem cu ochii nostri nu mai credem pe nimeni doar in baza unor declaratii, insa, de aceasta data, se pare ca autoritatile se vor tine de cuvant in ceea ce priveste terminarea santierului de la Sudului.

Va reamintim ca lucrarile la pasajul subteran de la Piata Sudului au inceput in luna mai 2014, iar termenul initial de finalizare era stabilit pentru decembrie 2015.

CITESTE SI: Vesti excelente legate de Pasajul Sudului. Va fi deschis mai repede! VIDEO

Pasajul subteran de la Piata Sudului are o lungime de 356 de metri, iar tunelul va lega Calea Vacaresti de strada Nitu Vasile. De asemenea, lucrarea  implica si realizarea a cinci pasaje pietonale, dintre care unul va face legatura dintre statia de metrou Piata Sudului si statiile de tramvai de pe Oltenitei.

Sursa: TVR via Mediafax

1 Comment

  1. Andrei

    February 18, 2017 at 7:12 am

    Pai sefa voastră rosie, Firea, s-a jurat ca o sa fie gata in martie cel mai tarziu. Acum e aprilie deci mai optimist la vara. Penibili, ne consumam ani din viata cu ăștia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + five =