VIDEO! Caz incredibil: copac cazut pe o masina in Sectorul 4 din cauza caniculei!

Cazuri de copaci cazuti prin Sectorul 4 pe masini am mai vazut. Si nu o data. Dar cazuri de copaci prabusiti pe masini din cauza caniculei, recunoastem, nu prea am vazut. Totusi, ceea ce veti citi si urmari in clipul de mai jos este cat se poate de real: un copac a cazut pe o masina in Sectorul 4 pentru ca era putrezit.

O masina a fost avariata serios de un copac ce s-a prabusit in cea mai calduroasa zi a acestui an, sambata, 1 iulie. S-a intamplat in sectorul 4, pe strada Spinis, nr 3. Despre incident ne-a scris chiar proprietarul masinii, cititoarea noastra Lina Dragna, si tot ea ne-a trimis si filmuletul pe care il puteti vedea mai jos. Totul s-a intamplat sambata, la ora 17.27 de minute, dupa cum ne scrie cititoarea noastra, cand vantul nici macar nu adia, iar canicula era inca extrem de mare.

spinis1

Cauza, dupa cum lesne se poate deduce, este una singura. Copacul respectiv era putrezit, iar radacina a cedat. Din nefericire, arborele (de dimensiuni mari, dupa cum puteti vedea mai jos), s-a prabusit pe masina respectiva. Din fericire, proprietarul masinii nu se afla in automobil in momentul incidentului. Dar pagubele sunt insemnate, asa ca autoritatile ar trebui sa intervina macar cu un sfat, daca nu cu ceva mai concret, in acest caz.

VEDETI VIDEO:

 

CITESTE SI: Ravagii provocate de vant in Capitala. 120 de interventii ISU – 5 copaci au fost pusi la pamant in Parcul Tineretului

Nu este singurul copac putrezit din zona!

Aceeasi cititoare ne mai spune ca arborele care s-a prabusit sambata pe automobilul sau nu este singurul din zona care ar putea provoca nenorociri. ”Va rog sa ma indrumati! Ce trebuie sa fac? Mai sunt copaci putrezi in zona!”. Cu alte cuvinte, autoritatile locale sau oricine are in responsabilitate astfel de situatii ar trebui sa intervina urgent pentru eliminarea acestor pericole care pot provoca nu doar pagube materiale, ci si adevarate tragedii!

Speram ca administratia sa intervina si sa considere acest caz un apel direct din partea locuitorilor din sectorul 4 catre cei care pot lua decizii ce ar putea salva vieti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 4 =