De La Cititori: Cel putin o data pe saptamana, un bloc intreg de pe strada Spinis ramane fara apa calda

strada Spinis

Pana sa se modernizeze si sa se puna pe picioare, RADET-ul o sa ne mai dea batai de cap mult si bine. Astazi, in rubrica Primim De La Cititori, vorbim despre o situtie deloc placuta cu care se confrunta locuitorii unui bloc de pe strada Spinis din Sectorul 4, care, cel putin o data pe saptamana se pomenesc fara apa calda, ore bune.

Mai exact, este vorba despre blocul 43 de pe strada Spinis, care se pomenesc, asa cum spuneam, cel putin o data pe saptamana ca nu mai apa calda. Problema sesizata este cu atat mai enervanta cu cat apare in mod aleatoriu, dupa cum ne scrie cititorul nostru V. D.:”Nu stim niciodata cand urmeaza intreruperea cu apa calda. De regula acest lucru se intampla la deschiderea si la incheierea sezonului de incalzire dar de la un timp se intampla aleatoriu, fara o regula anume. In aceeasi situatie se afla toate scarile blocului.”.

CITESTE SI: De La Cititori: parculet de joaca din sectorul 4, invadat de pubele de gunoi

Evident, locatarii din blocul amintit fac un apel la RADET pentru remedierea acestei probleme si prin intermediul site-ului nostru, iar noi nu putem decat sa speram ca cineva din cadrul regiei va citi acest text si va rezolva cumva situatia. Din pacate, nu este singurul caz in care locuitorii din Sectorul 4 ne trimit mesaje de acest gen si, cu siguranta, nu va fi ultimul. Si anticipam asta pentru ca Primaria Capitalei tocmai a anuntat, zilele trecute, ca demareaza lucrarile de modernizare a retelelor de termoficare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

18 + four =