Articolul nostru a avut efect: parculetul de joaca de pe Spinis, reamenajat de primarie

Scriam la inceputul acestei luni, in urma unor mesaje primite de la cititorii comunitatii noastre, ca parculetul de joaca de pe strada Spinis esta “invadat” de pubele de gunoi de cativa ani, iar copiii sunt nevoiti sa se joace printre gunoaie sau sa isi aleaga alt loc. Ei bine, se pare ca articolul nostru a fost vazut de cei din administratie, iar lucrurile s-au pus in miscare. De cateva zile, se lucreaza la delimitarea parculetului, dupa cum ne scrie cititoarea noastra, R.M.I., aceeasi care ne-a semnalat problema.

“De trei zile se lucreaza la foc continuu”, ne scrie R.M.I., care ne trimite si o imagine. “S-au apucat sa faca centura pentru gardul care va separa parculetul de ghena de gunoi. Din cate se pare, ghena si pubelele despre care v-am scris in mesajul anterior vor ramane in afara parcului. Vedem ce iese”, ne mai scrie cititoarea noastra.

Lucrarile de delimitare a parculetului de joaca sunt cat se poate de necesare, mai ales ca vara, in mod special, cei mici riscau sa se imbolnaveasca pur si simplu din cauza mizeriei din apropiere.

Situatia era asa de mai bine de trei ani, cu toate ca aproape in fiecare an zona era “inspectata” de catre cei de la ADP si primarie, care promiteau ca se va face o reamenajare. Ne bucuram ca articolul nostru a avut ecou si ca lucrurile s-au pus, in sfarsit, in miscare.

Va reamintim ca in data de 2 februarie Sectorul4LIVE publica textul De La Cititori: parculet de joaca de pe strada Spinis, invadat de pubele de gunoi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

19 − five =