FOTO: Ziua si accidentul la intersectia Soimus cu Alunisului. Autoritatile sunt nepasatoare!

accidentul

O sa spuneti ca am innebunit noi sau ca ducem lipsa de subiecte daca reluam tema accidentelor care au loc la intersectia strazilor Soimus si Alunisului. Din pacate, titlul nu este deloc exagerat, pentru ca in aceasta intersectie fraza “ziua si accidentul” este cat se poate de exacta, din pacate.

Vineri, 5 octombrie trei masini s-au ciocnit in intersectia Soimus cu Alunisului. Accidentul a avut victime, din nefericire, dupa cum ne scrie cititorul nostru, D.G., care locuieste in zona amintita: “Soferul acestei masini, care a fost in urma impactului aruncata in curtea aceea, era ranit la cap si avea piciorul fracturat“.

Mai jos, aveti si imaginile pe care ni le-a trimis acelasi cititor:

Sambata, 6 octombrie, in jurul orei 15.45, un alt accident a avut loc in aceeasi intersectie:

Ultima data cand am scris despre intersectia Soimus cu Alunisiului a fost la sfarsitul lunii trecute si, dupa cum stiti daca ati urmarit site-ul nostru de-a lungul timpului, subiectul este unul care revine, aproape obsedant, in actualitate. Paradoxal, insa, cu cat scriem mai mult pe tema asta si cu cat se ingroasa “arhiva” accidentelor petrecute in zona asta, cu atat autoritatile sunt mai impasibile. Locuitorii din zona ne spun ca au facut nenumarate sesizari catre Primaria Sectorului 4, catre Politia Locala, catre Comisia de Circulatie din cadrul PMB, catre Politia Rutiera etc. dar ca pana acum nu s-a luat nicio masura pentru limitarea numarului de accidente.

CITESTE SI: 17 strazi din Sectorul 4 se afla pe harta cu cele mai grave accidente din Bucuresti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen − 3 =