Cat a costat gardul dintre Delta si Calea Vacaresti

gardul

Primaria Sectorului 4 a amplasat, intre Calea Varesti si Delta Vacaresti, un gard format din panouri pe care se afla desenate caricaturi. Am scris despre acest subiect chiar in momentul in care gardul incepea sa fie montat de catre lucratorii de la primarie. Ceea ce nu stiam atunci era cat de mare este acest gard si cat costa el. Digi24 se pare ca a aflat.

Gardul, in legatura cu care ne-am si exprimat indoiala ca va opri infractionalitatea in zona si ii va impiedica si pe unii indivizi sa depoziteze deseuri aici, are o lungime de 750 de metri, potrivit Digi24. Dar mai important este cat a costat lucrarea…

Potrivit aceleiasi surse, gardul despartitor dintre Calea Vacaresti si Parcul Natural Vacaresti a costat 1,25 milioane de lei, asta pentru ca vorbim despre panouri pe care au fost imprimate caricaturi. Iar daca informatiile publicate de catre Digi24 sunt corecte, atunci si costul unui metru liniar de gard este la fel de corect: 1.700 de lei (mai exact, 1657,8 lei).

Este mult, este putin? Pai, sa vedem cat a costat un metru patrat de gard pentru imprejmuirea parculetelor de joaca din sector. Potrivit surselor noastre, costul per metru liniar al gardurilor amplasate in jurul locurilor de joaca nu depaseste 400 de lei, cel mult 450 de lei. Asa ca pana la 1.700 de lei e distanta mare. Dar, din nou, nu dam verdicte, asa ca asteptam comentariile voastre si, de ce nu, ale celor din primaria de sector. Dincolo de asta, se pare ca zicala „afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul”, e destul de valabila, pentru ca dincolo de gardul infrumusetat cu acele caricaturi domnesc, in continuare, gramezile de gunoi.

Vedeti in continuare materialul celor de la Digi24:

1 Comment

  1. Cretu georgeta

    noiembrie 14, 2017 at 5:52 pm

    Prostie sau HOȚIE pe bani publici????????????????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 4 =