1000 de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale pentru informarea călătorilor

panouri digitale

Primăria Capitalei anunță că aproape 1000 de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale pentru informarea călătorilor. Bucureștenii vor afla în timp real programul de circulație a vehiculelor și ce variante de traseu au la dispoziție. Anunțul a fost făcut chiar de Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan.

Potrivit edilului, Primăria Generală se află în etapa de evaluare a ofertei depuse ca urmare a lansării licitației în SEAP pentru achiziția studiului de fezabilitate.

Proiectul „Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea București – Ilfov – Informarea călătorilor în stațiile de transport public” este realizat cu fonduri PNRR, și se ridică la o valoare de peste 28 milioane de lei. În postarea de pe Facebook, Nicușor Dan mai afirmă că valoarea totală estimată a studiului de fezabilitate este de 756.408 RON fără TVA.

Din păcate, însă, edilul nu precizează și o dată pentru demararea lucrărilor dedicate implementării acestui proiect, așa că în acest moment este imposibil estimat când vor beneficia bucureștenii de aceste panouri digitale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + 6 =