De La Cititori: Chiriasii de pe Aleea Nehoiu au transformat intr-un calvar viata celorlalti locuitori din zona

Nehoiu

Cazul pe care vi-l prezentam astazi este cu adevarat important, mai ales ca se pare ca situatia de mai jos a ajuns de foarte multa vreme la urechile (si ochii) autoritatilor din Sectorul 4. Astazi, vorbim despre calvarul pe care trebuie sa il suporte toti oamenii care locuiesc in proximitatea blocurilor “asistatilor social” de pe Aleea Nehoiu.

Am decis de comun acord cu cititorul care ne-a transmis mesajul de mai jos sa ii pastram anonimatul, motivul fiind lesne de inteles. Cititorul nostru spune ca in fiecare noapte ocupantii fostelor camine de nefamilisti de pe Nehoiu fac petreceri in fata blocurilor, sunt agresivi si, evident, fac un zgomot infernal, care se aude pana pe Soseaua Berceni.

Problema este ca politia vine, constata circul si cam atat, probabil de teama. Iar daca nici politia nu poate face nimic pentru a-i civiliza pe acesti indivizi, tare ne este teama ca nimeni nu poate face ceva.

Totusi, primaria sectorului 4, adica cea care repartizeaza locuintele din blocurile de pe Nehoiu, ar trebui sa gandeasca o solutie coercitiva pentru a civiliza zona.

Va prezentam in continuare mesajul cititorului nostru:

“Locuiesc in sectorul 4, intr-un bloc nou aflat langa <<blocurile>> ajutatilor social, de pe aleea Nehoiu. In 3 luni de zile am scos la vanzare apartamentul din cauza terorii in care traim, generata de comportamentul agresiv si degradant al locuitorilor acelor camine. Am instiintat politia. Dar in afara faptului ca strang mainile cu multa prietenie nu au luat nici o masura. De vineri pana duminica noaptea tarziu, (noapte de noapte), sunt <<organizate>> petreceri in aer liber, muzica se aude pana pe Sos. Berceni, jocurile de barbut se desfasoara 24/24…”

PS: Din ce ne aducem aminte, cea mai recenta razie in blocurile de chiriasi de la Aleea Nehoiu a avut loc prin luna august 2016. Atunci, autoritatile din sectorul 4 au descoperit 140 de persoane locuiau fara forme legale in locuinte sociale.

1 Comment

  1. Cristian

    January 5, 2022 at 4:20 am

    Primarul e de vina ca a dat si da in continuare locuinte rromilor si neamurilor acestora.sunt scandaluri si betivi,drogati si ziua si noaptea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × one =