Coada la vouchere pentru biciclete. PMB: cererile pot fi depuse si online

vouchere

Aproape imediat dupa ce Primaria Capitalei a anuntat, ieri, ca a publicat Regulamentul pentru acordarea celor 5000 de vouchere a cate 500 de lei pentru bucurestenii care doresc sa isi achizitioneze o bicicleta, la sediul institutiei s-a format o coada de aproximativ 200 de persoane grabite ca nu cumva ”oferta” sa se termine.

Se pare ca bucurestenii sunt mai interesati de ideea obtinerii unor reduceri la achizitionarea unei biciclete decat ne-am fi imaginat. Dupa ce primaria Capitalei a publicat, ieri, privind acordarea de vouchere in cadrul proiectului „Biciclisti in Bucuresti”, destinate achizitionarii de biciclete si mijloace de transport individuale nepoluante, la sediul institutiei a aparut o coada formata din vreo doua sute de persoane.

voucher

Primaria a venit ulterior cu un comunicat de presa sub forma unui Anunț important in care preciza ca solicitarile pentru voucherele care se acorda in programul respectiv pot fi depuse și prin e-mail:

Dat fiind numarul mare de solicitari de inscriere in programul ”Biciclisti in Bucuresti”, pentru a se evita supraaglomerarea la depunerea cererilor, Primaria Capitalei a luat decizia ca aceste cereri sa poata fi depuse si prin e-mail.

Astfel, pentru inscrierea in Program este nevoie ca solicitantii sa printeze, sa completeze formularul de inscriere care se afla pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea ”Biciclisti in Bucuresti”, sa-l semneze, si sa-l trimita, scanat, impreuna cu cartea de identitate (scanata pe ambele parti in cazul celor cu vize de resedinta), la adresa biciclisti@pmb.ro

Cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, in timpul programului alocat, respectiv cele depuse pana la 18.30 vor fi procesate in aceeasi zi, iar cele sosite dupa ora 18.30 vor fi procesate a doua zi, incepand cu ora 08.30, ora la care se deschid si ghiseele pentru relații cu publicul”, se arata in anuntul PMB.

Ce se intampla cu pistele pentru biciclisti promise de primarie?

Bucurestiul ar trebui sa ofere in jur de 100 de kilometri de piste pentru biciclisti, insa in acest moment avem doar 15 kilometri, majoritatea in zonele centrale ale orasului, si cateva promisiuni mai vechi pe care le stiti deja.

Abia in 2018 ar urma ca reteaua de piste de biciclete sa fie extinsa, printr-un proiect la care lucreaza acum Directia de transporturi din cadrul PMB, potrivit declaratiilor Oanei Grigore, in cadrul institutiei.

(foto: ProTV)

8 Comments

 1. SOMODI VIOREL

  iulie 26, 2017 at 8:38 am

  Ce porcarie!!!
  Vouchere pentru biciclete fara piste de biciclisti in Bucuresti sau ocupate de autoturisme.

  DE CE NU SE DAU VOUCHERE DE 300 ron (de ex.) LA UN TOMOGRAF COMPLET CARE ESTE 1200 ron ???

  RUSINE ALESILOR !!!

 2. Radu

  iulie 26, 2017 at 9:34 am

  Serverul nu functioneaza. Nu se pot trimite cereri online. Pacaleala!

  • administrator

   iulie 26, 2017 at 9:36 am

   Buna ziua! Pai au suspendat inscierile de ieri. Am scris deja un articol

   • Radu

    iulie 26, 2017 at 1:24 pm

    Am inteles, doar ca am depus cererea de ieri la 9:25. Am primit pe seara un mesaj cum ca serverul este blocat…

 3. Horia

  iulie 26, 2017 at 3:33 pm

  Dar voucherele acestea se ofera asa oricui, fara nicio triere? Si cuiva care are deja 2 bicilete, sau cuiva care castiga 10000 de lei si 500 de lei sunt o nimica toata. Sau cuiva care nu-si permite si ar fi utila o suma cat de mica. Daca e cu primul venit, primul servit, mai zicem. Sau sa fie un program de genul “Prima bicicleta” 🙂

  • Radu

   iulie 26, 2017 at 4:04 pm

   Nu cred ca cel care castiga 10000 lei se duce la coada sau depune online pentru 500 lei…

   • Horia

    iulie 26, 2017 at 4:15 pm

    asa este Radu, in mod normal nu cred ca e cazul. Dar ma refeream la miile de cereri depuse online, am vazut si eu procedura. Este atat de simpla, dureaza 2 minute. Printezi o foaie, o complezi cu niste date elementare, o semnezi, o scanezi si o trimiti prin email impreuna cu o copie dupa CI. Daca ai avea Adobe Acrobat DC ai putea face totul si mai repede, ai completa direct PDF-ul si l-ai trimite intr-un minut. Pacat de oamenii care aleg sa stea la cozi pe o caldura torida…

    • Radu

     iulie 26, 2017 at 4:23 pm

     Mda, trist

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × one =