De La Cititori: Echipament de joaca din Tineretului, un real pericol pentru copii!

Tineretului

Una dintre cititoarele Sectorul4LIVE ne semnaleaza faptul ca un aparat de joaca din Parcul Tineretului a devenit, din cauza lipsei intretinerii, un real pericol pentru copii. Modulele aparatului se pot desprinde oricand, pentru ca barele de sustinere nu mai sunt fixate.

Este vorba despre locul de joaca din Parcul Tineretului, situat vizavi de blocul Z6 (B-dul Tineretului nr. 21 – 25), dupa cum ne scrie cititoarea noastra:

“La locul de joaca din parcul Tineretului, intr-un turnulet sunt dislocate 2 bare care sustin un tunel. Practic acesta nu mai este sustinut prea bine si pune in pericol copiii.”

Nu stim exact cine are in grija acest loc de joaca, Primaria Capitalei (de care tine Parcul Tineretului), sau primaria de sector, dar asta ne intereseaza mai putin. Important este ca autoritatile sa intervina si sa repare de urgenta aparatul de joaca, ca sa nu se intample vreun accident!

Cititoarea noastra ne trimite si cateva imagini in care se poate vedea foarte clar starea de degradare a echipamentului:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × 3 =