De La Cititori: o fantana de pe Calea Vacaresti, lasata in paragina de mai bine de doi ani

fantana

Am primit de la cititori mai multe imagini cu fantana din parculetul de pe strada Costache Stamate din Sectorul 4 – intersectia cu Vacaresti, care a devenit un real pericol public din cauza ca nu a fost ingrijita corespunzator de catre autoritati. Cum se poate asa ceva? Simplu: firele instalatiei electrice ale fantanii sunt distruse si, mai mult, pot fi atinse accidental de oricine nu este atent. Sa nu uitam ca cei mai expusi unui astfel de pericol sunt copiii! Unul dintre cititorii nostri ne spune ca “edificiul” este lasat in paragina de mai bine de doi ani si ca, in mod evident, autoritatile ar trebui sa intervina si sa reamenajeze locul.

Cititorul nostru, C.A.S. ne scrie:

“Este o rusine cum aceasta fantana din parculetul Costache Stamate (intre calea vacaresti si parc) de 2 ani este lasata in ruina. Seara batranii care nu ajung pana in parc (se deplaseaza prea greu) stau in acest parculet si fantana a ajuns o ruina. In plus, apa din ea (de la ploi si ninsori) prinde miros urat. V-as rugam sa atrageti atentia asupra ei poate Primaria si ADP4 fac ceva.”

Dar, evident, cel mai grav este ca firele electrice sunt “la vedere”, probabil dupa o incercare de reparare a instalatiei. Nu stim daca sunt sau nu sub tensiune, dar ar trebui intervenit de urgenta!

Speram ca autoritatile sa vada articolul nostru si sa remedieze problema.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen + six =