Alti doi hoti de buzunare, prinsi de politisti in flagrant, intr-un autobuz in zona Vitan Barzesti

Vitan Barzesti

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au prins, duminica, in flagrant doi barbati, in varsta de 43, respectiv 48 de ani, imediat dupa ce acestia au reusit sa sustraga potofelul unei femei, intr-un mijloc de transport in zona targului Vitan Barzesti.

“Politisti din cadrul Brigazii de Politie pentru Transport Public, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, duminica 22 aprilie, au observat doi barbati care, prin comportamentul afisat, le-au atras atentia. Astfel, s-a procedat la supravegherea celor in cauza, acestia fiind observati in timp ce s-au deplasat cu un mijloc de transport in comun in zona targului Vitan Barzesti, iar in jurul orei 13.00 au fost depistati in flagrant, imediat dupa ce au sustras din borseta unei femei un portofel, ce continea o suma de bani si documente personale”, potrivit comunciatului de presa al DGPMB.

Prejudiciul a fost estimat la 1.200 de lei, insa a fost recuperat integral si restituit persoanei in drept, anunta politistii.

CITESTE SI: Doi hoti de buzunare, prinsi in flagrant cand operau intr-un mall din sectorul 4

Sursa: DGPMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 − two =