Ninsoarea ca ninsoarea, dar ce ne facem cu gropile din asfalt? Vedeti unde puteti sesiza astfel de probleme

gropile din asfalt

Valul de ninsori de saptamana trecuta a acoperit gropile din Capitala, dar pe masura ce arterele rutiere principale au fost deszapezite sau omatul s-a topit, soferii au dat de alt necaz: gropile din asfalt.

Mai multi soferi care au avut nenorocul sa ia in plin gropile din asfalt pe marile bulevarde ale Capitalei si-au spart anvelopele.

Gropile aparute dupa deszapezire sunt, dupa cum spun specialistii, efectul imprastierii pe carosabil a sarii si materialelor antiderapante, insa, nu numai. Potrivit TVR, Administratia Strazilor nu mai are contract de mentenanta de aproximatv doi ani, ceea ce inseamna ca gropile din asfalt deja prezente pe carosabil s-au transformat acum, dupa topirea zapezii, in adevarate cratere.

Din pacate, interventiile pentru plombarea gropilor este in acest moment aproape imposibila, pe de o parte din cauza temperaturilor foarte scazute, iar pe de alta parte din cauza ca in Bucuresti inca ninge si va mai ninge pana miercuri (desi slab), potrivit meteorologilor.


Prin urmare, situatia nu va fi rezolvata prea curand, dar asta nu inseamna ca nu puteti sa sesizati astfel de probleme. Primaria Generala a deschis o linie TelVerde la care puteti suna oricand – 0800.800.868.

In plus, daca aveti un smartphone, puteti folosi si aplicatia CivicAlert, despre care am mai scris, si care va permite sa trimiteti sesizari diverse, inclusiv despre gropile pe care le descoperiti in trafic.

CITESTE SI: Civic Alert, aplicatia de smartphone care te ajuta sa faci rapid o reclamatie

1 Comment

  1. Cristi

    martie 14, 2020 at 12:24 pm

    O mașină mare de la ADP s 4 a trecut pe trotuar, mai precis pe un canal, fapt care canalul sa lasat in jos cu tot cu rama, acesta putînd producînd accidente pietonilor care circula pe acest trotuar.
    Acesta se află pe Str Luica la intersecția cu str Belerciu Nicolae

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

15 − 6 =