Primaria anunta noi tarife pentru parcarile publice de la Piata Sudului!

Parcarile publice

Directia Mobilitate Urbana, care se ocupa de parcarile din Sectorul 4, a anuntat zilele trecute ca, incepand incepand din 15 martie, se aplica noi tarife pentru parcarile publice din zona Piata Sudului.

Astfel, parcarile publice „Piata Sudului” (nivel 0 si nivel 1) si „Complex Comercial Piața Sudului” vor fi tarifate cu 5 lei/ora. Foarte important, insa, primele 30 de minute de stationare sunt gratuite, tarifarea urmand sa fie aplicata doar dupa acest interval.

Iata intergral anuntul DMU Sector 4:

“Având în vedere Hotărârea Consiliului Local al Sectorului 4 nr. 24/2021 pentru modificarea și completarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Local al Sectorului 4 nr. 347/2018 pentru aprobarea Regulmentului, procedurii și modelului de contract privind parcările/parcajele publice aflate în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București, prin Direcția Mobilitate Urbană Sector 4, cu modificările și completările ulterioare, începând cu 15.03.2021, orele 00:00, vor fi implementate următoarele modificări:

  • primele 30 de minute sunt netaxabile (gratuite) în toate parcările publice la sol sau construite, prevăzute cu barieră (fac excepție parcajele de tip Park&Ride și cele stradale, aflate pe drumurile publice) de pe raza Sectorului 4 al Municipiului București

  • parcarea publică „Complex Comercial Piața Sudului” a fost automatizată, urmează să intre în administrarea Direcției Mobilitate Urbană și va fi introdusă în platforma online și în aplicația de mobil

  • parcările publice „Piața Sudului” (nivel 0 și nivel 1) și „Complex Comercial Piața Sudului” vor fi tarifate cu 5 lei/oră”

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × one =