Primaria s-a razgandit: Logo-ul Bucurestiului, descalificat pentru ca seamana prea tare cu cel al orasului Taipei

Logo-ul

Dupa ce primaria Capitalei a prezentat, ieri, logo-ul castigator al concursului pe care l-a organizat recent, online-ul a explodat. Si pe buna dreptate. Logo-ul realizat de un timisorean, este copie aproape fidela a celui pe care il are orasul Taipei.

In aceasta dimineata, primaria Bucuresti a dat un comunicat de presa in care face precizara ca “in urma semnalelor publice privind asemanarea foarte mare dintre logo-ul declarat castigator al concursului organizat de Primaria Capitalei si unul dintre logo-urile orasului Taipei, organizatorii au luat decizia descalificarii lucrarii prezentate de Narcis Teodor Lupou.”

Primaria incearca sa se disculpe afirmand ca toti participantii la concurs au declarat pe propria raspundere ca lucrarile prezentate sunt originale. In acelasi timp, municipalitatea spune ca va desemna in perioada imediat urmatoare un alt castigator si ca regreta situatia creata. O situatie cat se poate de jenanta, mai ales ca din juriul care a stabilit logo-ul castigator fac parte nume grele din advertising si nu numai.

Sursa: PMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × five =