Primaria sectorului 4 isi muta sediul la MALL. Vedeti cand si de ce

mall

Nu este prima data cand scriem pe acest subiect, doar ca acum lucrurile intra pe ultima suta de metri. Primaria Sectorului 4 anunta, printr-un comunicat de presa publicat pe pagina de internet a institutiei, ca incepand de marți, 4 iulie a.c., Autoritatea Locala a Sectorului 4 al Municipiului București nu isi va mai desfasura activitatea in imobilul din bulevardul George Cosbuc, nr. 6-16. “Administratia Locala se va muta intr-un sediu provizoriu, in cadrul Complexului Comercial Grand Arena, situat pe bulevardul Metalurgiei, nr. 12”. Adica, la mall.

Cei care ati urmarit site-ul Sectorul4LIVE ati gasit in articolele noastre anterioare si motivele pentru care primaria se muta, temporar, la mall. Acum avem informatiile (re)confirmate oficial.

“Cladirea in care a functionat pana acum Aparatul de Specialitate al Primarului Sectorului 4 va intra intr-un amplu si necesar proces de consolidare si extindere”, se arata in comunicatul publicat pe site-ul ps4.ro.

Detalii despre cum va arata noul sediu modernizat din Cosbuc dupa terminarea lucrarilor gasiti in articolul nostru: Primaria Sectorului 4 se va muta in alta cladire pentru reabilitarea sediului din Cosbuc. Vedeti cat va costa chiria

De asemenea, prin aprilie scriam si despre cat costa toata distractia cu renovarea sediului primariei: In curand o sa gasiti primaria sectorului 4 la MALL. Cat costa chiria si de unde are primarul bani?

“Masura este una temporara, valabila pana la finalizarea lucrarilor de modernizare. Noul sediu al Administratiei Locale a fost stabilit in urma unei licitații, al carei castigator a solicitat cel mai mic pret pentru plata chiriei”, mai spun cei de la primarie in comunicatul de presa.

CITESTE SI: SF la Primaria Sectorului 4: vor sa transforme ghiseele in …cafenele!: „Nu mai stam cocosati ca slugile”

 

Sursa: PS4.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × four =