RATB a reluat circulatia troleibuzelor intre cartierul Berceni si Piata Unirii

troleibuzelor

Vesti bune de la RATB. Ca urmare a finalizarii lucrarilor la reteaua electrica de contact a troleibuzelor din zona Piata Sudului, incepand cu data de 22 octombrie 2017, regia a decis reluarea circulatiei troleibuzelor intre cartierul Berceni si Piata Unirii.

Astfel, linia troleibuzelor 73 functioneaza, incepand de ieri, intre terminalele ”Turnu Magurele” si ”Piata Unirii”, pe Bd. Alexandru Obregia, Str. Serg. Nitu Vasile, Cal. Vacaresti, Bd. Tineretului si Bd. Dimitrie Cantemir.

De asemenea, linia 74 a fost reinfiintata si circula intre terminalele ”Bd. Alexandru Obregia” si ”Piata Unirii”, pe urmatorul traseu: Str. Turnu Magurele, Str. Emil Racovita, Str. Serg. Nitu Vasile, Cal. Vacaresti, Bd. Tineretului, Bd. Dimitrie Cantemir.

Nu in ultimul rand, linia 76 functioneaza si ea incepand de duminica intre terminalele ”Piata Resita” si ”Piața Unirii”, pe urmatorul traseu: Str. Resita, Str. Izvorul Rece, Str. Serg. Nitu Vasile, Cal. Vacaresti, Bd. Tineretului, Bd. Dimitrie Cantemir.

RATB mai mentioneaza, intr-un comunicat de presa, ca troleibuzele liniilor 73, 74 si 76 vor opri in statiile corespunzatoare autobuzelor liniilor 312, 313 si 381, precum si in statia capat de linie ”Piata Unirii”, amplasata pe Bd. Dimitrie Cantemir, dupa Str. Bibescu Voda, sens Piata Sudului.

Regia informeaza si ca, de la aceeasi data (22 octombrie 2017) linia 77 de troleibuze a fost desfiintata.

1 Comment

  1. Petre Diana

    noiembrie 1, 2017 at 10:05 pm

    Sa stiti ca nu este o solutie, ca troleibuzele sa mearga pana la Piata Unirii. In primul rand ca ele merg foarte incet si incetinesc mersul autobuzelor. Iar in al doilea rand, marindu-se distanta si nemarindu-se numarul lor, timpul de asteptare in statii a crescut foarte mult. Nu este o solutie. Recomand, chiar va rog, ca ele sa se intoarca la Piata Sudului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 2 =