De La Cititori – Situatie aberanta pe Metalurgiei: o persoana in carucior, nevoita sa mearga pe carosabil pentru ca nu exista trotuar!

Metalurgiei

Astazi in rubrica De La Cititori publicam un mesaj primit de la cititorul nostru Criss T., care ne semnaleaza o situatie cu adevarat aberanta pe bulevardul Metalurgiei, unde lipsa trotuarului duce la aparitia unei situatii periculoase. Cititorul nostru ne-a trimis si o serie de imagini graitoare, in care puteti vedea cum o persoana cu dizabilitati, aflata intr-un carucior, este nevoita sa mearga pe partea carosabila. Iata mesajul si imaginile primite de Sectorul4LIVE:

“Este normal ca o persoana cu handicap sa se deplaseze pe partea carosabila (Bd. Metalurgiei)? Aici nu avem trotuar si mai ales avem o statie de autobuz (Aramis) , cobori si nu ai pe unde sa mergi . Deci, ce facem?”

Din ce am inteles, astazi au inceput si lucrarile de reamenajare pe acelasi bulevard, insa acestea sunt limitate doar la asfaltarea soselei, nu si la punerea la punct a trotuarelor pentru pietoni. Prin urmare, daca tot se misca ceva in zona, le-am sugera celor care se ocupa de lucrari sa faca bine sa amenajeze si trotuarele, nu de alta, dar locuitorii din zona si cei care tranziteaza Metalurgiei per pedes inca nu au invatat sa …zboare. La modul serios, situatia este periculoasa, in special pentru persoanele cu dizabilitati care parca au fost uitate de toata lumea.

CITESTE SI: Inca un accident pe o trecere de pietoni din Sectorul 4. Apel al cititorilor nostri catre autoritati

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × five =