Incepe proiectarea noii statii de metrou Centura Berceni. Cum vor circula trenurile?

Centura Berceni

Asocierea Primariei Sectorului 4 cu Metrorex pentru construirea unei statii de metrou la Centura Berceni a fost aprobata de catre Consiliul Local Sector 4 cu unanimitate de voturi, scrie, intr-o postare pe Facebook, Asociatia Grup de Actiune Locala Berceni, citand un proces verbal al celei mai recente sedinte de consiliu local sector 4.

Traseul metroului se va extinde cu aproximatic 2 km, de la statia Berceni pana la viitoarea statie Centura Berceni, mai precizeaza sursa citata.

Noua statie de metrou va permite dezvoltarea logistica si imobiliara a zonei de sud a Sectorului 4.

Circulatia se va face pe un singur fir, pe linia supraterana care exista deja, prin intermediul unui tren care va pendula intre statiile Centura Berceni si Berceni, iar investitia, care este estimata la circa 2,2 milioane euro, va fi asigurata de Primaria Sectorului 4.

CITESTE SI: Proiect: Va fi construita noua statie de metrou in sectorul 4!

Potrivit documentului citat de catre Asociatia Grup de Actiune Locala Berceni, proiectarea va incepe imediat si, ulterior, indicatorii financiari ai investitiei vor fi supusi aprobarii Consiliului Local Sector 4. Nu in ultimul rand, langa noua statie de metrou Centura Berceni va fi construita si o parcare.

Sursa: Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ten + 4 =