Unde se va tine totusi Targul de sarbatori dupa ce PMB a renuntat la organizarea lui in Piata Victoriei

targul de sarbatori

Targul de sarbatori care trebuia organizat initial in Piata Victoriei, si care a fost contestat de catre protestatari, se va desfasura intr-o alta locatie.

In timp ce Piata Victoriei va ramane locul de proteste preferat pentru cei din miscarea Rezist, mai ales ca USR-ul a venit si cu o propunere de lege in acest sens (PV sa fie declarata zona dedicata celoR care vor sa protesteze), probabil ca sunt cativa cititori ai site-ului nostru care se intreaba daca targul de sarbatori care trebuia sa aiba loc in fata Guvernului se va mai desfasura si, mai ales, unde. Ei bine, se pare ca Primaria Capitalei a decis ca evenimentul va avea totusi loc, dar nu in Piata Victoriei, ci in Piata George Enescu.

Informatia este publicata de catre Mediafax, insa nu este precizata si o sursa clara pentru locatia amintita.

CITESTE SI: Imbranceli intre protestatari si jandarmi in aceasta dimineata. Piata Victoriei, inchisa cu garduri pentru Targul de Craciun

Va reamintim ca sambata, protestatarii din Piata Victoriei au dezinstalat schelele metalice aduse de lucratorii primariei Generale pentru amenajarea spatiului dedicat targului si au avut loc si cateva altercatii in urma carora a fost nevoie de interventia jandarmilor.

CITESTE SI: Primaria Capitalei organizeaza un Targ de Craciun in …Piata Victoriei. Ce se va intampla cu protestele #rezist

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen − thirteen =