VIDEO: Circ la sedinta Consiliului General al Capitalei! Cetatenii care nu au fost lasati sa intre in sala au reactionat violent

Consiliului General

Mai multi cetateni care au vrut sa participe, astazi, la sedinta Consiliului General al Capitalei, nu au fost primiti in sala, pe motiv ca nu s-ar fi inscris pe liste (asa cum prevede regulamentul), dupa cum relateaza Digi24.ro. Lucrurile par sa fi degenerat rapid si nu a mai fost decat un pas pana la violenta.

Ciudat este ca incidentul de azi, in urma caruia trei sau patru politisti locali au fost raniti (cel putin asa sustine viceprimarul Badulescu), are o mica istorie extrem de recenta. Luni, 5 iunie, deputatul PNL Ovidiu Raetchi ii solicita primarului Capitalei, Gabriela Firea, sa prezinte lista persoanelor care au participat la ultimele sedinte al CGMB, cerandu-i sa lamureasca daca politisti locali vin in civil pentru a ocupa locurile destinate cetatenilor. Simpla coincidenta? Foarte posibil, dar este corect ca lumea sa stie toate aspectele acestui subiect.

Va reamintim ca sedintele Consiliului General (ca si cele ale consiliilor locale) sunt deschise accesului cetatenilor care vor sa asiste la dezbateri, cu o inregistrare prealabila).

Iata cum relateaza Digi24 scandalul de la sedinta de azi a Consiliului General:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + 13 =