Zona din Sectorul 4 unde de doua ori pe saptamana sunt pene de curent

pene de curent

A venit si vremea sa scriem cate ceva despre o alta problema care se pare ca nu isi gaseste rezolvare in Sectorul 4: penele de curent repetate, care ne pot face praf aparatura electronica din casa. Astazi vorbim despre zona din sector unde, de vreo zece ani, locuitorii au parte si de doua pene de curent pe saptamana.

Am scris de cateva ori in ultimul an despre problemele cu iluminatul public in Sectorul 4. Pe la jumatatea lui 2016 se ajunsese la situatia in care chiar primarul de sector initia petitii online pentru rezolvarea problemei din zona Tineretului, asta dupa ce administatia locala facute deja cateva sesizari oficiale catre Enel. Nu stim in ce masura s-a rezolvat problema din Tineretului, insa, astazi, in rubrica primim De La Cititori, va prezentam un mesaj de la A.B., care reclama faptul ca de vreo zece ani (cel putin) pe o strada din Sectorul 4 sunt si doua, trei pene de curent, de cateva ore, pe saptamana. Si, dupa cum veti vedea din mesajul de mai jos, cel mai “interesant” lucru din toata situatia asta este raspunsul furnizorului de electricitate la sesizarile cititorului nostru.

Fara alte comentarii, iata mesajul pe care l-am primit de la A.B. (cu mentiunea ca orice explicatie din partea ENEL legata de situatia de mai jos este binevenita si va fi publicata pe site-ul nostru):

Locuiesc de 10 ani pe Anton Bacalbasa si cel putin de 2-3 ori pe saptamana ramanem fara energie electrica cateva ore. De fiecare data cand sesizez problema la Enel aud aceeasi replica – Se fac lucrari de reparatii / remediere in perimetrul Bacalbasa-Tulnici-Frumusani. Mai oameni buni, ce naiba remediati de 10 ani de zile? Avem electrocasnice, avem centrale termice care pot fi distruse de aceste avarii!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 + one =