In urmatorii patru ani Primaria Sectorului 4 poate sa-si dubleze bugetul cu bani europeni

Primaria Sectorului 4

Primaria Sectorului 4 a publicat recent Strategia de Dezvoltare a Sectorului 4 pentru perioada 2016 – 2020, document care poate fi vazut pe pagina de internet a institutiei si care este disponibil dezbaterii publice pana in data de 27 octombrie.

De ce este important sa stiti despre acest document si sa-l cititi? Pentru ca in el veti gasi un portofoliu de proiecte care ar putea avea ca rezultat, odata cu implementarea, dezvoltarea sectorului nostru cu finantare europeana nerambursabila. Cu alte cuvinte, cu bani de la UE, pe care nu trebuie sa-i dam inapoi.

Dintre aceste proiecte, cele mai importante ni s-au parut cele referitoare la crearea de noi infrastructuri si reabilitarea celor existente – de la modernizarea strazilor si reabilitarea termica a blocurilor si pana la crearea de parcari subterane si supraterane, construirea de locuinte sociale sau extinderea numarului de piete agro-alimentare. De asemenea, Strategia de Dezvoltare a
Sectorului 4 pentru urmatorii patru ani include si obiective ecologice, mai exact utilizarea la scara extinsa a energiilor moderne si nepoluante, dar si implementarea unor sisteme informatice menite sa eficientizeze administratia locala. Nu in ultimul rand, documentul vine si cu o serie de propuneri legate de cresterea securitatii in sectorul 4, odata cu marirea gradului de informare a cetatenilor (prin diverse campanii specializate), extinderea sistemului de monitorizare video in toate zonele importante din sector, dar si crearea unei structuri de inteventie in caz de calamitate.

De precizat e ca oricine este interesat sa consulte Strategia de Dezvoltare a Sectorului 4 2016 – 2020, poate face acest lucru accesand site-ul Primariei, iar cei care doresc sa vina cu observatii si completari le pot trimite la adresa de e-mail proiecte@ps4.ro, pana la data de 14 octombrie 2016, dupa cum se arata in anuntul oficial.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × 4 =