Ministrul Sanatatii: Daca se va impune, vom avea o prelungire a starii de alerta

alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa ca daca situatia o va impune, vom avea o prelungire a starii de alerta. Declaratia ministrului vine in urma cresterii numarului de cazuri de infectari cu COVID-19, manifestata in constant in ultimele trei saptamani.

Ministrul a mai spus ca nu suntem in situatia de a reveni la starea de urgenta, pentru ca numarul de cazuri poate fi gestionat acum, insa, specialistii analizeaza, pana pe 15 iulie, daca e necesara prelungirea starii de alerta sau nu.

Foarte important, in perioada urmatoare, politistii, jandarmii si toate celelalte structuri cu competente similare vor intensifica actiunile de control, nu doar pe litoral sau in statiunile montane unde exista numar mare de turisti, ci si in mijloacele de transport in comun, respectiv metrou si mijloace de transport de suprafata.

Cu alte cuvinte, este posibil ca de acum inainte sa asistam la un nou val de amenzi, daca ne incapatanam sa nu respectam regulile impuse de medici.

Puteti urmari declaratiile minnistrului Sanatatii mai jos:

CITESTE SI: OPINIE: Cat de periculos este jocul de-a teoria conspiratiei pe tema noului coronavirus? Poate fi mortal!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen − 4 =