Primaria Sectorului 4 ar putea folosi banii proveniti din taxa de salubrizare pentru alte cheltuieli

taxa de salubrizare

Primaria Sectorului 4 ar putea folosi banii proveniti din taxa de salubrizare pentru alte cheltuieli. Cel putin asta spune George Cioclea, Director economic al Primariei Sectorului  4, citat de BucurestiFM.

Potrivit sursei citate, taxa de salubrizare va aduce la bugetul local aproximativ 25 de milioane de lei, cu un grad estimat de incasare de 70-80%. Cum pentru acoperirea cheltuielilor cu salubrizarea stradala, deszapezire si ridicare gunoi ar fi nevoie de 75 de milioane de lei, nu prea vedem cum ar putea fi inregistrat, pe acest capitol bugetar cel putin, un excedent care sa fie redistribuit pentru alte investitii sau servicii.

De cealalta parte, noteaza BucurestiFM, consilierul local (USR) Magda Murgoci spune ca, “potrivit Legii finantelor publice, banii obtinuti dintr-o taxa speciala cum este cea de salubrizare trebuie folositi doar in scopul in care a fost instituita acea taxa”.

CITESTE SI: Reabilitarea blocurilor din Sectorul 4 – cate blocuri spune primarul ca va anvelopa in acest an

Bugetul pe 2018 al Primariei Sectorului 4 este de 621 de milioane de lei, iar 185 de milioane de lei reprezinta venituri obtinute din impozite si taxe.

Cititi mai multe detalii pe BucurestiFM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eight + 3 =