Articolele Sectorul4LIVE au impact! Primaria a rezolvat sesizarile publicate in rubrica De La Cititori

de la cititori

Rubrica noastra De La Cititori, unde puteti citi mesajele si sesizarile pe care ni le trimit cititorii, are impact la nivelul administratiei locale. O sa ziceti ca ne laudam, si da, cam asta facem 🙂 pentru ca in urma publicarii acestor materiale, fie ele texte, fie imagini, primaria a rezolvat macar o parte din sesizarile locuitorilor din sectorul 4.

In decembrie 2017, unui dintre cititorii Sectorul4LIVE ne semnala ca pietonii care traversau neregulamentar Nitul Vasile isi puneau viata in pericol. Asta, in loc sa foloseasca pasajul subteran. Pentru ca se pare ca romanul nu poate fi educat decat cu forta, vina era si a primariei, care nu montase niciun fel de garduri de delimitare in carosabil si trotuare.

Articolul initial AICI: VIDEO: Cum isi pun viata in pericol pietonii care traverseaza Nitu Vasile neregulamentar

Ei bine, in sfarsit, situatia s-a rezolvat. Primaria a montat de curand garduri pe aproape toata portiunea iesirii din pasaj, astfel ca majoritatea pietonilor se indreapta spre pasaj. Evident, exista si exceptii, adica “atleti” care sar gardul  sau il ocolesc prin portiunile pe unde pot.

Alte probleme se rezolva ceva mai repede – gunoiul de pe str. Baltita, despre care am scris recent, a fost ridicat

Detalii pe marginea acestui subiect gasiti in articolul pe care l-am publicat in rubrica De La Cititori in data de 15 februarie a.c.:

Pont pentru primaria de la sectorul 4: unde poate da amenzi grase pentru aruncarea gunoaielor pe strada

Cititoarea care ne-a semnalat problema ne-a anuntat, astazi, ca primaria a intervenit: “Va multumesc mult! S-a rezolvat problema cu ajutorul dumneavoastra!”

Evident, nu sunt singurele exemple care ne fac sa mergem mai departe, dar sunt cele mai recente.

Va multumim tuturor celor care ne cititi!

3 Comments

 1. Anonim

  februarie 19, 2019 at 3:01 pm

  Felicitari!

 2. Mocanu Mihaela

  februarie 23, 2019 at 4:31 pm

  Buna ziua!e un lucru bun că au pus garduri dar trebuie să facă și curetenie in pasaje.Arata zici că sunt părăsite,scariile rulante nu funcționează.

 3. musca

  martie 1, 2019 at 6:25 pm

  buna ziua! pe 16 februarie a venit cineva de la Primaria s4 si i-a prezentat administratorului o schita de zona de recreere (gen parc) intre blocurile D20 si D21 de pe str. Huedin /Izvorul Crisului. noi, locatarii, suntem revoltati de idee pentru ca:
  1.se taie pomi(unii foarte batrani)
  2.zona respectiva va deveni magnet pentru gastile de cartier.apropos, stiti cum urla pustii de 13-15 ani, domnule Baluta?
  3.zona respectiva va deveni magnet si pentru caini,impreuna cu tot pachetul (fecale)
  4.zona in cauza va deveni interesanta si pentru alcoolici si drogati
  5.se pierde foarte mult gazon.
  DECI, care e avantajul cetatenilor, domnilor de la ADP si Primarie?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen − 6 =