CGMB a aprobat suplimentarea cu 25.000 de vouchere a programului Biciclisti in Bucuresti. Firea, acuzatii de discreditare

voucher

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, astazi, suplimentarea cu 25.000 a numarului de vouchere acordate in cadrul programului “Biciclisti in Bucuresti”. In sedinta anterioara, propunerea fusese respinsa.

Pentru suplimentarea numarului de vouchere au votat 28 de consilieri, 14 au votat impotriva si doi consilieri s-au abtinut.

La inceputul sedintei de consiliul Gabriela Firea a anuntat ca au fost inregistrate cateva incercari din partea unor persoane fizice de a beneficia ilegal de reducerea oferita de voucherele livrate deja in lotul de 5000 de tichete (voucherele sunt nominale, iar la magazin s-a prezentat alta persoana decat titularul).

De asemenea, primarul a mai spus ca apreciaza reactia prompta a site-ului de anunturi online OLX, care a eliminat anunturile cu cele cateva incercari de vanzare a voucherelelor. Pe de alta parte, insa, Gabroela Firea a declarat ca “vanzarea voucherelor pe OLX este o incercare de discreditare a programului primariei“, declaratie care noua ni se pare cel putin fortata, ca sa nu spuem fara pic de logica. Dar asa este, probabil, si politica.

CITESTE SI: Ce propune rectificarea de buget votata astazi CGMB – printre proiecte, un milion de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului

2 Comments

 1. Minghel

  septembrie 12, 2017 at 9:45 am

  Buna ziua incerc sa trimit de pe mail la adresa biciclisti@pmb.ro copia dupa buletin si cererea de inscriere ptr bicicleta iar adresa respectiva nu functioneaza . Unde se mai pot trimite la ce adresa de mail.

  Multumesc

  • administrator

   septembrie 12, 2017 at 11:31 am

   Buna ziua! Din cate vedem noi, singura adresa de e-amil pe care pot fi trimise cererile este chiar cea mentionata de dumneavoastra. Probabil ca au probleme tehnice sau pur si simplu nu s-a demarat inca a doua etapa de inscriere. Daca aflam ceva noutati revenim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 1 =