Anunt soc: Cristian Popescu Piedone si-a lansat ieri candidatura la primarie!

Piedone

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a anuntat, ieri, oficial, candidatura la alegerile locale care, cel mai probabil, se vor desfasura, totusi, in acest an. Anuntul este cumva socant din doua motive: primul – Piedone va candida la primaria sectorului 5, nu la 4, asa cum se astepta oricine, iar doi – la foarte putin timp dupa tragedia din clubul bucurestean Colectiv, fostul edil afirma: “se incheie cariera mea politica, ma retrag din viata publica”.

Cristian Popescu Piedone  s-a razgandit, insa, in legatura cu propria sa afirmatie la vreo sase luni de la Colectiv, asa ca prin primavara lui 2016 anunta ca intentioneaza, totusi, sa condideze la primaria sectorului 4.

Justitia nu i-a permis acest lucru, iar Sectorul4LIVE a scris in acel moment despre acest subiect.

Revenirea oficiala a lui Piedone in viata politica a avut loc in mai 2018, cand a devenit coordonator politic national al Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal) -PPU(SL)-, dupa cum consemnam si noi.

CITESTE SI: Fostul primar al sectorului 4, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

In decembrie 2019, fostul edil al Sectorului 4 era condamnat, in prima instanta, in dosarul Colectiv, la 8 ani si 6 luni de inchisoare.

Ce promite Piedone pentru locuitorii din Sectorul 5?

Potrivit comunicatului de presa publicat pe pagina de internet a PPU(SL):

<<„Dupa treizeci de ani, trebuie sa traim in Sectorul 5 ca la oras”

Cristian Popescu Piedone si-a lansat candidatura pentru Primaria Sectorului 5. „Pentru voi in slujba voastra” este sloganul cu care candidatul umanist vine „sa mute Sectorul 5 in Bucuresti, acolo unde ii este locul”.

„Pare ireal, asa-i, dar chiar daca am ajuns la jumatatea anului 2020, la noi, aici in Sectorul 5, sunt 31 de strazi de pamant, ca in catunele ascunse din vremea strabunicilor. Dupa treizeci de ani, trebuie sa traim in Sectorul 5 ca la oras”, a transmis Cristian Popescu Piedone.>>

Sursa si FOTO

Comentariile va apartin.

1 Comment

 1. david

  June 4, 2020 at 12:44 pm

  Nu ar trebui sa fie lasat sa candideze nici macar la o primarie de comuna.
  A dovedit cu varf si indesat ce poate sa faca atat timp cat a fost primar in Sectorul 4. In afara de niste locuri de joaca pentru copii aruncate printre blocuri, schimbat garduri si clasicele borduri… nu s-a remarcat prin nimic.
  Si pe langa marea incompetenta de care a dat dovada in anii cat a fost primar, mai trebuie sa isi lamureasca si situatia in justitie.
  Si nu pot sa nu ma intreb… oare parintii copiilor din Colectiv… ce parere au despre aceasta candidatura?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − seven =