Primim DE LA CITITORI: Drumul Binelui arata Rau – gunoaie, buruieni si nicio reactie din partea autoritatilor

Drumul Binelui

In luna aprilie a acestui an, inauguram rubrica De la Cititori cu un subiect legat de modul in care se construieste pe Drumul Binelui si despre mizeria care domina strada. Acum, revenim cu un articol legat tot de Drumul Binelui din Sectorul 4, insa acum vom vorbi despre gunoaiele (unele aflate pe terenuri private) si despre faptul ca autoritatile care ar trebui sa se ocupe de zona respectiva ignora parca sesizarile primite de la oameni.

In aceasta dimineata a primit de la cititoarea noastra D.G. aproape 20 de imagini care arata modul in care se prezinta la aceasta ora Drumul Binelui (in special in apropierea Lidl). “In afara de faptul ca se uda aiurea peste gunoaiele pentru care nu au indicatii sa le stranga (responsabilii cu salubrizarea – n.r.), nu s-a facut nimic de aproape doi ani de zile!“. Cititoarea noastra, care se pare ca locuiste chiar in zona mentionata, afirma ca a trimis o serie de sesizari primariei sectorului 4 si chiar si primarului, dar nu a primit, cel putin pana la ora redactarii acestui articol, niciun fel de raspuns.

CITESTE SI: Primim de la cititori: E destul de rau pe …Drumul Binelui

De asemenea, se pare ca pe Drumul Binelui nu s-a facut nicio investitie in locuri de joaca sau amenajarea corespunzatoare a spatiilor verzi, iar ceea ce a rezultat in urma acestei lipse de interes pentru zona asta se poate observa foarte bine in imaginile trimise de cititoarea noastra, careia ii si multumim pentru mesaj. Ceea ce nu stim inca este daca mizeria si buruienile (pe care le veti putea observa in imaginile de mai jos) nu se afla cumva pe proprietati private – daca este asa, proprietarii ar putea primi nu doar amenzi, ci ar putea suporta si alte sanctiuni, precum marirea cu 500% a impozitului pe terenurile resepctive. Am scris pe subiectul acesta AICI.

Daca sesizarile locuitorilor nu ajung in atentia administratiei locale, speram ca articolul nostru sa ajunga si cineva din primarie sa ia atitudine pentru a rezolva problemele, asa cum s-a mai intamplat si in cazul altor materiale pe care le-am publicat in rubrica De la Cititori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen − 1 =